Over ‘Het Grote Recensieboek’

Even voorstellen: wij zijn Diederik en Manouk. Wonend in Amsterdam. Een stad waar ál-tijd iets te doen is. Daar maken wij graag gebruik van. In onze studietijd misbruikten we museumkaarten, Pathe- en We Are Publicpassen om zo veel mogelijk van het culturele aanbod te zien. En nu we volwassen zijn en weten wat er speelt, recenseren we twee keer per maand een voorstelling, concert of film. En dat doen we zoals wij graag een recensie zouden lezen.

Dus ja, dat gaat ook over de wc’s en de kaastengels na afloop, maar de voorstelling krijgt de grootste rol. Ben je theater/film/muziekmaker en benieuwd naar onze recensie? Nodig ons uit via hetgroterecensieboek@gmail.com, dan komen we graag kijken. En ja, dat mag ook buiten Amsterdam zijn. Graag zelfs.

DSC_0403

Eén reactie op “”

  1. Hoi Diederik en Manouk
    Dank voor jullie retweet over de voorstelling Liefde in De Krakeling Amsterdam deze week. Als jullie zin hebben de voorstelling te zien en erover te schrijven, mail me dan, dan leg ik perskaarten klaar. We spelen in Amsterdam tm 5 januari in De Krakeling, op 22 jan in De Meervaart en weer op 10-12 feb in De Krakeling. Je kunt mailen naar danielle@maastd.nl en vindt meer info over de voorstelling op maastd.nl/liefde
    Groet
    Danielle van den Berg
    Marketing en communicatie

    Like

Plaats een reactie